Vali Tasbilek'ten Yilin Son Günlerinde Köy Ziyaretleri

Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek, köylerdeki hizmetleri yerinde görmek ve eksiklikleri tespit etmek için baslattigi köy ziyaretleri çerçevesinde yilin son ziyaretini Yesilyurt, Yaglidere ve Olucak köylerine gerçeklestirdi. Vali Tasbilek’in yil içinde ziyaret ettigi köy sayisi 118’e ulasti.

Vali Tasbilek'ten Yilin Son Günlerinde Köy Ziyaretleri
Vali Tasbilek, vatandaslarla bir araya gelmek, sikintilari yerinde tespit edip çözüm üretebilmek ve çalismalarin takibini yapmak maksadiyla geçtigimiz aylarda basladigi köy ziyaretleri çerçevesinde yilin son günlerinde 3 köyü daha ziyaret etti.

Merkeze bagli Yesilyurt, Yaglidere ve Olucak köylerini ziyaret eden Vali Tasbilek burada muhtarlarla ve köylülerle bir araya geldi. Vatandaslardan ve muhtarlardan her köy ziyaretinde oldugu gibi köylerinde ihtiyaç sahibi, yetim-öksüz, hasta, magdur, bakima muhtaç bireyler olup olmadigini soran Vali Tasbilek, özellikle kis mevsiminde olunmasi nedeniyle kömür talebi olanlara ek kömür verilmesini isteyerek “Devletimizin imkanlarini milletimizden esirgemeyelim” dedi.

Köylerde gördügü çocuklara oyuncak hediye eden Vali Tasbilek, vatandaslarin taleplerini dinleyerek yetkililere eksikliklerin imkanlar dahilinde giderilmesi ve taleplerin degerlendirilmesi için talimat verdi.

Ziyaretlerin ardindan yaptigi açiklamada 2022 yilinin son günlerini de köylerdeki vatandaslarla bir arada geçirdigi için mutlu oldugunu kaydeden Vali Tasbilek, “Her gittigimiz köyde Anadolu insaninin misafirperverligini görüyoruz. Köylerinde bizleri agirlayan degerli muhtarlarimiz ve vatandaslarimiza tesekkür ediyoruz. Yil içerisinde köy ziyaretleri çerçevesinde merkez ve ilçelerde 118 köyümüzü ziyaret etmisiz. Bu ziyaretlerimizde bize iletilen sorunlarin takibini yapiyor, imkanlar ölçüsünde en kisa sürede çözülebilecekleri çözüyoruz. Vatandaslarimizla, muhtarlarimizla istisare içerisinde kamu hizmetlerini daha iyi noktaya getirmek amacindayiz. Milletiyle var olan devletimiz bütün kurumlariyla milletimizin emrindedir. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Birlik ve beraberligimiz daim olsun insallah. Köy ziyaretlerimizi sürdürüp vatandaslarimizla bulusmaya devam edecegiz. Simdiden tüm Gümüshaneli vatandaslarimizin yeni yilini kutluyorum” dedi.

Vali Tasbilek’e ziyaretlerinde Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdogan, Genel Sekreter Yardimcisi Kemalettin Demirkiran, Il Genel Meclisi üyesi Vedat Soner Baser, Köylere Hizmet Götürme Birligi Encümen Üyesi Sögütagil Muhtari Serdar Gün Sisman ve diger kurum yetkilileri eslik etti.
Kaynak: İHA