Suriye'den Yurda Dönen Komandolar Törenle Karsilandi

Suriye görevinden yurda dönen yaklasik 200 jandarma komando törenle karsilandi.

Suriye'den Yurda Dönen Komandolar Törenle Karsilandi
Tokat’ta konuslu bulunan Jandarma Özel Harekat Boralar Taburu 6 aylik Suriye görevini tamamladi. Hava yolu ile kente dönen komandolar için tören düzenlendi.

Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Bahri Bostanci, komandolarin yaptiklari fedakarliklarin asla unutulmayacagini belirterek, "Yuvaniza, aramiza ve birliginize hos geldiniz" dedi.

Vali Numan Hatipoglu ise ülkemizin içeride ve disarida huzuru ve güveni için her zaman canlarini ortaya koyarak çalisan güvenlik güçlerinin bas taci oldugunu belirterek, "Özellikle sadece milletimizin cani, mali, huzuru için degil görev yaptiginiz her yerde caninizi ortaya koyarak ülkemizi temsil ettiginize sahidiz. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyoruz. Sizler ve sizlerin yoldaslari, ülkemizin yarinlara daha emin adimlarla ulasmasi için hayatinizla, caninizla ve ailelerinizin fedakarliklariyla görev yapiyorsunuz. Hepinize hos geldiniz diyorum. Seferiniz kutlu olsun" diye konustu.

Konusmalarin ardindan dualar edildi, ardindan askerler aileleri ile kucaklasarak hasret giderdi. Duygusal anlarin yasandigi anlar kameralara yansidi.
Kaynak: İHA