Konya'da Ögrenci Servisi Devrildi Açiklamasi 6 Yarali

Konya’nin Beysehir ilçesinde lise ögrencilerini tasiyan servis minibüsü ile otomobilin çarpistigi kazada 6 kisi yaralandi.

Konya'da Ögrenci Servisi Devrildi Açiklamasi 6 Yarali


Kaza, Müftü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.Y. yönetimindeki otomobil, kavsakta A.K. idaresindeki ögrenci servis minibüsüne yandan çarparak devrilmesine yol açti. Kazada yan yatan servis minibüsünün sürücüsü ile araçta bulunan 4 ögrenci ve otomobilde yolcu olarak bulunan F.Y. yaralandi. Yaralilar ambulanslarla Beysehir Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilarin hayati tehlikesinin bulunmadigi ve saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Musa Konuk, kazanin ardindan hastaneye giderek yarali ögrencilerin durumu hakkinda bilgi aldi, geçmis olsun dileginde bulundu. Konuk, yarali ögrenciler ile ögrenci servis minibüsünün hayati tehlikesinin bulunmadigini ve ögrencilerin tedavilerinin ardindan taburcu olmaya basladigini belirterek, servis minibüsünün Beysehir Anadolu Lisesi ögrencilerini tasiyan araç oldugunu kaydetti.

Kaynak: İHA