Kasaba-Sütlegen Yolunun Temeli Törenle Atildi

Antalya’da Kasaba-Sütlegen yolunun temeli düzenlenen törenle atildi.

Kasaba-Sütlegen Yolunun Temeli Törenle Atildi
Kasaba-Sütlegen yolunun temel atma törenine katilan Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Kasaba-Sütlegen Yolu Projesi’nin, Kas’in Kasaba Mahallesi’ni, Elmali-Kalkan Ayrimi Yoluna baglayan önemli bir proje oldugunu belirterek, “Bu projenin tamamlanmasiyla bölgenin gün geçtikçe artan ulasim talebi karsilanacak. Ayrica mevcut yolun geometrik ve fiziki standartlari artirilarak, güvenli, konforlu ve hizli ulasim saglanacak. Güzergahi daha yüksek standartlara tasiyan proje, konforlu ulasim imkanlariyla turizm ve tarim faaliyetleri için de büyük önem tasiyor" diye konustu.



"2023’de de durmak yok yola devam"

Bakan Karaismailoglu, son 20 yilda mevcut 6 bin kilometre uzunlugundaki bölünmüs yol agini yaklasik 29 bin kilometreye çikardiklarina deginerek, “20 senedir insa ettigimiz dev eserler, Türkiye’mizin geleceginin, ’Türkiye Yüzyili’nin isaret fisegi olacak. Cumhurbaskanimizin liderliginde eser ve hizmet siyasetimize tüm gücümüzle devam ediyoruz. 3 bin 665 kilometre bölünmüs yol yapimi devam ediyor. 458 kilometre uzunlugunda 127 kara yolu tüneli, 80 kilometre uzunlugunda 488 köprü ve viyadük insa ediyoruz. Bu yil nasil ki, her sözümüzü tuttuysak, 2023’te de ’Durmak yok, yola devam’ diyoruz" seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Kasaba-Sütlegen yolunun temeli atildi. Temel atma törenine, Antalya Valisi Ersin Yazici, AK Parti Antalya Milletvekilleri, Kas Kaymakami Murat Öztürk, Kas Belediye Baskani Mutlu Ulutas ve Karayollari Genel Müdürü Abdulkadir Uraloglu da katildi.

Kaynak: İHA