10 Bin 308 Bebege 'Hos Geldin' Ziyareti

Çorum Belediyesi, “Hos Geldin Bebek” uygulamasi ile son 3 yilda 10 bin 308 ailenin sevincini paylasti. Yeni dogan bebelerin ilk hediyeleri Çorum Belediyesi’nden oldu.

10 Bin 308 Bebege 'Hos Geldin' Ziyareti
Çorum Belediyesi, sosyal belediyecilikte örnek çalismalara imza atmaya devam ediyor. Dogumdan ölüme kadar mutlu ve üzüntülü günlerinde Çorum halkinin yaninda olan Çorum Belediyesi gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bunlardan biri de “Hos Geldin Bebek” uygulamasi. Çorum Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek içerisinde battaniye olan çantalardan hediye ediyor. “Hos Geldin Bebek” uygulamasi çerçevesinde 2019 yilindan bu yana 10 bin 308 aile ziyaret edildi.

Sosyal belediyecilik alaninda yapilan çalismalari önemsediklerini ifade eden Çorum Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, gönüllere dokunan hizmetlerinden birinin de “Hos Geldin Bebek” uygulamasi oldugunu hatirlatti.

Belediyecilik hizmetlerinin dogumdan ölüme kadar sürdügünü belirten Baskan Asgin, “Göreve geldigimiz günden bugüne kadar 10 bin 308 aileye ‘Hos Geldin Bebek’ uygulamasi çerçevesinde ziyarette bulunduk. Hediyelerimizle ailelerimizin mutluluguna ortak olduk. Rabbim tüm yavrularimiza hayirli, uzun ömürler nasip etsin.” dedi.

Kaynak: İHA