Kartepe Genç Akademi'de E-Spor Takimi Kuruldu

Kartepe Belediyesi tarafindan hizmete açilan Kartepe Genç Akademi’de e-spor takimi kuruldu. E-spor takiminin hazirlik turnuvasina katilan Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Bu seferlik izleyiciydim, bir dahakine ben de ekibe katilacagim" dedi.

Kartepe Genç Akademi'de E-Spor Takimi Kuruldu
Kartepe Genç Akademi bünyesinde e-spor takimi kuruldu. Olusturulan e-spor takiminin hazirlik turnuvasina Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman’da katildi.

Turnuvayi izleyen Kocaman, "Kartepe Genç Akademi’yi hizmete açtigimizdan bu yana Kartepeli gençlerimiz büyük ilgi gösterdiler. Genç Akademi bünyesinde birçok alanda egitime destek verilmektedir. Son olarak gençlerimizin son gözdesi olan e-spor takimimiz kuruldu. E-spor takimimizda yer alan gençlerimizin ilk turnuvasi. Gençlerimizin bu heyecanina ortak oldum. Bu seferlik izleyiciydim, bir dahakine ben de ekibe katilacagim" dedi.

Kartepe Genç Akademi bünyesinde kurulan e-spor takimi çalismalarina baslarken, ilçe genelinde lise ögrencilerinin katilacagi turnuva yapilacak. 5’er kisilik takimlarini olusturan lise ögrencileri bu turnuvaya katilabilecek.

Öte yandan, Genç Akademi bünyesinde gitar, keman, baglama, ney, resim kurslari, tezhip atölyesi, ahsap atölyesi, drama, halk oyunlari, filografi, akil oyunlari, 3D yazici, masal atölyesi, ebru atölyesi, robotik kodlama, isaret dili, FETEM atölyesi, Ingilizce dil kursu, çocuk oyun evi yer aliyor. Ayrica Gençlik Merkezi’nde masa tenisi, golf, basketbol, langirt gibi gençlerin keyifli ve kaliteli zaman geçirecekleri sosyal alanlar da bulunuyor.
Kaynak: İHA