Sadece Çocugunun Dogdugunu Biliyor, Ölmeden Bir Kez Görmek Istiyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yasayan37 yasindaki Turgay Telsiz dini nikahli yasayip ayrildigi esinin, çocugunu baska bir aileye evlatlik olarak verdigini iddia ederek, 14 yildir yüzünü dahi görmedigi kizina kavusmak istiyor.

Sadece Çocugunun Dogdugunu Biliyor, Ölmeden Bir Kez Görmek Istiyor
Iddiaya göre, 37 yasindaki Turgay Telsiz, 2005 yilinda askerdeyken telefon ile görüstügü E. A. (37) ile arkadaslik kurdu. Askerligi biten Telsiz, Adana’nin Kozan ilçesine gelerek tarim isçiligine baslayip burada ev tuttu. Karabük’te yasayan E.A’da Telsiz’in yanina gelerek dini nikahli bir sekilde beraber yasamaya basladi.

Aradan geçen 1 yil sonunda E. A. hamile kaldi. Hamileliginin 6. ayinda Karabük’e giden Telsiz ve E.A., burada 1 ay kaldi. Daha sonra Turgay Telsiz, Osmaniye’ye geri döndü. 3 ay sonra 2008 yilinin Nisan ayinda Karabük Dogumevi’nde bir kiz çocugu dünyaya getiren dini nikahli esi Telsiz’i arayarak “Gel çocugunu al” dedi.

Karabük’e çocugunu almaya giden Telsiz’e esi iddiaya göre, “Ben çocugu evlatlik verdim. Beni de unut, çocugu da unut” dedi.

Bunun üzerine savciliga suç duyurusunda bulunan Turgay Telsiz, çaresizce memleketi Osmaniye’ye geri döndü. O gün bugündür yüzünü dahi hiç görmedigi çocugunu arayan Telsiz, çocugunun E.A. tarafindan baska bir aileye evlatlik verildigini iddia etti.

Su anda 14 yasinda olan ve kiz çocugu oldugunu bildigi çocugunun yüzünü dahi hiç görmedigini belirten Turgay Telsiz, “Tüm bu iddialarimin gerçekligi zaten açiga çikti. E. A. ve ailesi ile arkadaslari benim çocugum dogdugu gün para karsiligi satarak evlatlik vermisler. Ben çocugumu istiyorum. En azindan bir defa yüzünü görmek istiyorum. Ben bir babayim, ölmeden önce çocugumun yüzünü görmek benim hakkim. E. A. hakkinda savciliga suç duyurusunda bulunmustum. Hiçbir sey çikmadi. Kadin elini kolunu sallayarak geziyor” dedi.

Kaynak: İHA