Otomobilin Çarptigi Yaya Metrelerce Sürüklendi, Olay Yerinden Kaçan Sürücü 1 Saat Sonra Teslim Oldu

Bursa’da cadde üzerinde asiri hizla ilerleyen otomobil sürücüsü yol kenarindaki yayaya çarparak metrelerce yerde sürükledi. Çarptigi kisiyi agir yaralayan sürücü olay yerinden kaçsa da 1 saat sonra karakola gelerek polis ekiplerine teslim oldu.

Otomobilin Çarptigi Yaya Metrelerce Sürüklendi, Olay Yerinden Kaçan Sürücü 1 Saat Sonra Teslim Oldu
Olay, saat 22.30 siralarinda merkez Yildirim ilçesine bagli Haciseyfettin Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Incirli Caddesi üzerinde 16 E 5740 plakali araciyla süratli bir sekilde ilerleyen sürücü, tramvay yolundaki Semih Örken’e (32) çarpti. Çarpmanin etkisiyle Örken, metrelerce yerde sürüklendi. Kimligi henüz ögrenilmeyen sürücü ise yaraliya yardim etmek yerine, gaza basarak olay yerinden kaçti. Kanlar içindeki Örken’i gören vatandaslar, yaralinin yardimini kosarken, durum 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine gelen saglik görevlileri, Örken’e olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk etti. Polis ekipleri ise olay yerinde güvenlik önlemi alirken, otomobil sürücüsünü tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarini incelemeye aldi.

Kazayi gören bazi vatandaslar, “Adami resmen çignedi. Madem kazaya karisiyorsun neden adami ölüme terk ediyorsun” diye sürücüye tepki gösterdi.

Yaklasik 1 saat sonra gelen bir kisi otomobilin kendisini sürdügünü iddia ederek, Emirsultan Polis Karakoluna teslim oldu. Öte yandan, polis ekiplerinin kaza ile ilgili baslattigi tahkikat devam ederken, hastaneye kaldirilan yaralinin hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA