Kaza Sonra Araçtan Çikartilip Yüzüne Sürülen Kolonya Basina Is Açti

Antalya’da çocugunu okuldan almaya giden anne otomobiliyle kaza yapti. Kazadan yara almadan urtulan ve sonrasi yapilan kontrolde 1.90 promil alkollü çikan kadin neye ugradigini sasirdi. Alkol almadigini ve kaza sonrasi vatandaslarin kolonya ve su getirip yüzüne sürdüklerini söyleyen kadin sürücünün doktor raporuyla alkol almadigi ortaya çikti.

Kaza Sonra Araçtan Çikartilip Yüzüne Sürülen Kolonya Basina Is Açti
Kaza, Manavgat ilçesi Asagi Hisar mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Merve Sahin, 07 AZJ 454 plakali otomobili ile seyir halindeyken Zeynep Akin idaresindeki 07 LUL 80 plakali otomobil ile çarpisti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücülerden Zeynep Akin, çevredeki vatandaslarin yardimiyla araçtan çikartilarak yol kenarina oturtuldu. Burada vatandaslar Akin’a su ve kolonya ile sakinlestirmeye çalisirken, araçta sikisan ve soka giren diger sürücü Merve Sahin ise itfaiye ekipleri tarafindan çikartilarak hastaneye sevk edildi.

1.90 promil alkollü çikti, saskina döndü

Alkol kontrolü yapilan kadin sürücülerden Zeynep Akin, 1,90 promil alkollü çikti. 1.90 promil alkollü çikan Akin neye ugradigini sasirdi. Alkol almadigini, çocugunu okuldan almaya gittigini ifade eden Akin, vatandaslar tarafindan elini ve yüzünün kolonya ile yikandigini ve bunun neden olabilecegini söyledi.

Polis ekipleri Akin’a doktor raporunun ardindan itirazda bulunabilecegini belirtti.

Alkol almadigini ve çocugunu okuldan almaya gittigini belirten Zeynep Akin, “Saskina döndüm. Alkol kesinlikle kullanmiyorum. Bu is nasil olur. Kaza sonrasi bana yardimci olmak için kolonya getirip elimi ve yüzümü yikadilar. Sanirim bundan dolayi böyle bir olay yasandi” dedi.

Öte yandan, Akin’in hastaneye giderek kan verip alkol kontrolü yaptirdigi, alkolsüz raporunu aldiktan sonra mahkemeye giderek dava açtigi ögrenildi.
Kaynak: İHA