ADÜ'de 'Anla-Anlat-Tartis Seminerleri' Devam Ediyor

Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin düzenledigi Anla-Anlat-Tartis Seminerleri’nin altinci programi Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçeklesti.

ADÜ'de 'Anla-Anlat-Tartis Seminerleri' Devam Ediyor


Etkinlige, Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Bülent Çelik’in yani sira fakültenin farkli bölümlerinden akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Programda, Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü ögretim üyelerinden Prof. Dr. Yavuz Kiliç ’Milet Okulu’ baslikli bir seminer verdi. Prof. Dr. Kiliç konusmasinda Milet Okulu’nun düsünme biçimine, felsefe tarihindeki yerine ve önemine degindi. Seminerlerin yedicisine de Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hacer Harlak’in yani sira Fakültenin farkli bölümlerinden akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Programda, Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü ögretim elemanlarindan Ars. Gör. Dr. Gamze Karadayi Kaynak ’Çiftler Evliliklerini Nasil Sürdürür?’ baslikli bir seminer verdi. Dr. Karadayi Kaynak konusmasinda, çiftlerin evliliklerini sürdürmeye yönelik stratejilerine, bunlarin evlilik doyumu ve ruh sagligi üzerindeki etkilerine degindi.

Soru-cevap bölümünün ardindan program sona erdi.
Kaynak: İHA