Vali Balci Muradiye'de Incelemelerde Bulundu

Van Valisi Ozan Balci, Muradiye ilçesini ziyaret ederek Kaymakam Melih Aydogan’dan brifing aldi. Kamu kurumlarini da ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balci, esnaf ziyareti gerçeklestirildi.

Vali Balci Muradiye'de Incelemelerde Bulundu
Vali Ozan Balci, Kaymakam Melih Aydogan, kurum müdürleri, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar tarafindan karsilandi. Burada kendisini karsilayanlara tesekkür eden Vali Balci, birlik ve beraberlik içerisinde çalisarak ilçeyi kalkindiracaklarini söyledi.

Vali Balci, "Muradiye, çok kiymet verdigimiz, birlik ve beraberligin oldugu bir ilçemizdir. Bu birlik ve beraberligi bozmazsak üstesinden gelemeyecegimiz, çözemeyecegimiz sorun yoktur. Ilçemizin imari, ihyasi, insaasi için destek vermekten büyük mutluluk duyariz. Amacimiz, halkimizin huzuru, refahi ve esenligidir. Egitiminden sagligina, sosyal politikasindan sporuna, kültüründen turizmine, iletisiminden ulasimina, içme suyundan altyapisina, hayvanciligindan ticaretine kadar ilçemizin gelismesi için hep birlikte yilmadan, yorulmadan askla ve sevkle çalisacagiz" dedi.

Kaymakam Melih Aydogan’dan brifing alan Vali Balci, ilçedeki kurumlari ziyaret ederek personelle tanisti. Esnafi dolasan Vali Dr. Ozan Balci, vatandaslarin çay ikramini geri çevirmezken, karsilastigi çocuklara da kitap hediye etti. Vali Balci, Ilçe Gençlik Spor Müdürlügünü ziyaret ederek “Spor Van” projesi kapsaminda ögrencilerle bulustu, ögrencilere kitap hediye etti. Daha sonra Vali Balci, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi bünyesinde kurulan aile destek merkezinde (ADEM) kursiyerlerin yapmis oldugu ürünleri inceleyerek çalisanlara islerinde kolayliklar diledi. Vali Balci, yil boyunca yerli ve yabanci turistlerin yogun bir sekilde ziyaret ettigi Muradiye Selalesini gezdi, ilçeye büyük bir güzellik ve deger katan Muradiye Selalesi çevresinde yenileme çalismasi yapacaklarinin müjdesini vererek ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA