MHP Manisa Il Baskanligina Cüneyt Tosuner Atandi

Geçirdigi kalp krizi sonucu kasim ayinda hayatini kaybeden Murat Öner’den bosalan MHP Manisa Il Baskanligina genel merkez tarafindan Cüneyt Tosuner atandi.

MHP Manisa Il Baskanligina Cüneyt Tosuner Atandi
Kasim ayindan beridir bos olan MHP Manisa Il Baskanligina Cüneyt Tosuner atandi. Cüneyt Tosuner’in atama yazisi MHP Genel Baskan Yardimcisi Semih Yalçin tarafindan bildirildi.

MHP’nin yeni Il Baskani olan Cüneyt Tosuner yazili bir açiklama yaparak kendisini bu göreve layik görenlere tesekkür etti. Tosuner, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskanimiz, Bilge Liderimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle, Genel Baskan Yardimcimiz E. Semih Yalçin’in bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Il Baskani olarak atanmis bulunmaktayim. Kutsal davamizin sanli bayragini tasima onurunu bize layik gören Genel Baskanimiz Liderimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendiye en derin saygi ve sükranlarimi sunuyorum. Bugüne kadar, samimiyetle partimize hizmet etmis tüm gönüldaslarima tesekkür ediyorum. Sehitlerimizin emaneti, kutlu dergâh Milliyetçi Hareket Partisi çatisi altinda bulunmak, tanimi ne olursa olsun görev almak, bizler için onurdur gururdur. Bugün, Bismillah deyip, teslim aldigimiz bayragi, yere düsürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden götürebildigimiz yere kadar Allah’in izniyle götürecegiz." dedi.

MHP’nin, sahsi ikbal kaygisiyla degil, millî istikbal ve istiklal bilinciyle bir araya gelen milyonlarin partisi oldugunu ifade eden Tosuner, "Bu nedenle, sahsini davamizin önüne çikaranlarla degil, davasini önde tutanlarla birlikte sonuna kadar yürüyecegiz. Bir olacagiz, diri olacagiz. Fitneye firsat vermeyecegiz. El ele, omuz omuza, simsiki kenetlenecegiz. Bikmadan, usanmadan ve yorulmadan çalisacagiz. Cenab-i Allah’in izniyle basaracagiz. Milliyetçi Ülkücü Hareketin gür sesini sehzadeler sehrimiz Manisa’mizdan haykiracagiz. Milliyetçi Ülkücü Hareketin her bir ferdini ve bütün Manisali hemsehrilerimi bu kutlu yolda bizlerle birlikte yürüyerek bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya davet ediyorum. Bizler biliyor ve inaniyoruz ki Cenab-i Mevla’nin nasip ettigi her imkân ve takdir ettigi her makâm aslinda bir imtihandir. Rabbim bizlere bunun suuruyla davamiza hizmet etmeyi, imtihandan alnimizin akiyla çikmayi nasip etsin. Serefli bayragimizin tasiyicisi, kutlu davamizin bekçileri olarak, Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin liderliginde, ülke ve ülkü sevdalisi mensuplarimizla ’2023 Lider Ülke Türkiye’ mefkûresi dogrultusunda gece gündüz çalisacagiz." seklinde konustu.

Kaynak: İHA