AK Partili Günaydin'dan Imamoglu Yorumu 'Bir Bardak Suda Firtina Kopartiyorlar'

AK Parti Beylikdüzü Ilçe Baskani Mustafa Günaydin, Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’ni gezdi.

AK Partili Günaydin'dan Imamoglu Yorumu 'Bir Bardak Suda Firtina Kopartiyorlar'
Ziyareti sirasinda açiklamalarda bulunan Günaydin, IBB Baskani Ekrem Imamoglu’nun aldigi 2 yil 7 ay 15 günlük hapis cezasi hakkinda “Bir bardak suda firtina kopartiyorlar. Insanlar, magdur olduklari zaman üzülürler. Bunlar ise çok sevinçli, sanki dört gözle bu kararin çikmasini bekliyormus gibiydiler“ dedi.

AK Parti Beylikdüzü Ilçe Baskani Mustafa Günaydin, dünyada ilk ve tek olarak gösterilen Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’ni gezdi. Gezisi sirasinda mumyalanmis deniz canlilarini inceleyen Günaydin, müzenin kurucusu ‘Balikçi Kenan Balci’dan baliklar ve sergilenen eserler hakkinda bilgi edindi. Balci ile birlikte müzeyi gezen Mustafa Günaydin, ziyaret sonunda Kenan Balci’ya üstünde Türk Bayragi olan bir masa isimligi hediye etti. Ziyaret sirasinda basin mensuplarina açiklama yapan Günaydin, müzenin Türkiye’de ilk ve tek olmasina dikkat çekerken Balikçi Kenan’in yalnizca Beylikdüzü’nde degil, Türkiye’de bir marka oldugunu dile getirdi.

“Bir bardak suda firtina kopartiyorlar”

Baskan Günaydin, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’nun YSK üyelerine hakaret ettigi gerekçesiyle yargilandigi davada aldigi 2 yil 7 ay 15 gün hapis cezasi ile ilgili de açiklamalarda bulunarak, “Bir bardak suda firtina kopartiyorlar. Insanlar, magdur olduklari zaman üzülürler. Bunlar ise çok sevinçli, sanki dört gözle bu kararin çikmasini bekliyormus gibiydiler. Ben de saskinim. Ben ceza alacagini düsünmüyorum ama su var; ceza aldigi zaman Sayin Cumhurbaskanimiz ile kiyas yapamayiz. Cumhurbaskanimiz, Milli Egitim Bakanligi’nin bir kitabindaki siiri okudugu için ceza aldi. Bu sahsiyet ise hakaret ediyor ve tehdit ediyor. Yargiya güvenmemiz lazim. Ben ceza alacagini düsünmüyorum. Bu benim kisisel fikrimdir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA