TAG Otoyolunda Feci Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Ölü, 5 Yarali

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda otomobilin tira arkadan çarpmasi sonucu meydana gelen feci kazada 2 kisi öldü, 2’si agir 5 kisi yaralandi.

TAG Otoyolunda Feci Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Ölü, 5 Yarali


Kaza, aksam saatlerinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Gaziantep bati giseleri ile kuzey giseleri arasinda meydana geldi. Iddiaya göre, Adana istikametinden Sanliurfa istikametine seyir halinde olan 03 ABR 672 plakali Toyota marka otomobil, önünde seyir halinde olan Orhan Sari idaresindeki 33 AAL 728 plakali tira arkadan çarpti. Meydana gelen feci kaza sonrasi ortalik savas alanina dönerken, kazayi gören vatandaslar 112 acil çagri merkezine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

2 kisi olay yerinde öldü, 2’si agir 5 kisi yaralandi

Olay yerine gelen saglik ekipleri feci kaza sirasinda araçta bulunan 7 kisiden 2’sinin olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Kazada yaralanan ve hastaneye kaldirilan 5 kisiden 2’sinin durumunun ise kritik oldugu ögrenildi.

Tir sürücüsü feci kaza anlarini anlatti

Feci kaza anlari anlatan tir soförü Orhan Sari, "Ben yolda seyir halindeyken yogun trafik vardi. Biraz yavasladim. Sonrasinda da büyük bir gürültü duydum. Asagiya inip baktigimda ortalik savas alani gibiydi. Sonrasi ise çok kötüydü. Iki kisi araçta ölmüstü. Araçta toplam 7 kisi vardi" dedi.



TAG otoyolunda trafik akisi kontrollü saglaniyor

Öte yandan feci kaza ile ilgili genis çapli sorusturma baslatilirken TAG otoyolu Gaziantep-Sanliurfa istikameti trafik akisi kontrollü bir sekilde saglanmaya çalisiliyor.
Kaynak: İHA