Yolcu Almak Için Yanasan Ticari Taksiye Motosiklet Sürücüsü Çarpti Açiklamasi 1 Yarali

Sultangazi’de yolcu almak için yanasan ticari taksiye arkadan gelen motosiklet sürücüsü çarpti. Kazada karnindan ve bacaklarindan yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulans ile hastaneye kaldirildi. Kaza ani güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Yolcu Almak Için Yanasan Ticari Taksiye Motosiklet Sürücüsü Çarpti Açiklamasi 1 Yarali
Olay, dün saat 16.00 siralarinda 50. Yil Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 TCC 52 plakali ticari taksinin sürücüsü Bayram Tanriverdi seyir halindeyken bir yolcu el kaldirdi. 34 CTD 135 plakali motosiklet sürücüsü Halil Erdem ise, saga yanasarak durmaya çalisan ticari taksinin arkadan çarpti. Kazada motosiklet sürücüsü Halil Erdem savrularak yere düsüp yaralandi. Kazayi gören vatandaslar ise yaralinin yardimina kostu. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken karnindan ve bacaklarindan yaralandigi ögrenildi. Saglik ekipleri tarafindan Halil Erdem’e olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulans ile hastaneye kaldirildi. Kaza sonrasi ticari taksi sürücüsü Bayram Tanriverdi yapilan alkol testinin ardindan ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Kaza sonrasi ticari taksi trafik ekipleri tarafindan çekici yardimiyla otoparka çekildi.

Kaza ani kamerada

Motosiklet sürücüsünün yaralandigi kaza ani ise çevrede bulunan bir is yerine ait güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde seyir halindeki ticari taksi sürücüsünün kaldirimda el kaldiran müsterisini almak için yanastigi bu esnada arkadan gelen motosiklet sürücüsünün ise otomobile arkadan çarparak savrulup yere düstügü görülüyor.

Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA