Ögrenciler Hem Eglendi Hem Merak Ettiklerini Ögrendi

DÜZCE – Düzce Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz ile sinema oyuncusu Nurullah Çelebi, ögrencileriyle bir araya geldi. Yilmaz, "Yaptiginiz isi en iyi yapmis olmaniz çok önemli" derken Çelebi ise ögrencilere sanat ile ilgilenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Ögrenciler Hem Eglendi Hem Merak Ettiklerini Ögrendi
Düzce Özel Düzce Ugur Okullari kampüsünde gerçeklestirilen etkinlikte tiyatro ve sinema oyuncusu Nurullah Çelebi ile Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz konuk oldu. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte ögrencileriyle bir araya gelen Yilmaz ve Çelebi, ögrencilere önemli bilgiler verdi.

Çelebi, eglenceli sunumuyla gençleri hem güldürdü hem bilgilendirdi. Egitim hayati kadar sanat ile ilgilenmenin de önemli olduguna deginen Çelebi, "Hangi meslegi yaparsaniz yapin sanatin içinde olun, egitiminizi ve isinizi yarim birakmadan sanat ile ilgilenin" ifadelerinde bulundu.

Ögrencilerin sorularini da yanitlayan Nurullah Çelebi, Recep Ividek’te ki Nurullah karakteri ile ilgili bilgiler verdi ve filk çekimleri sirasinda kendilerinin de çok eglendiklerini ve güldüklerini söyledi.



Gençlere kendi hayatindan kesitler anlatarak, ögrencilik yillarina deginen Dr. Yilmaz, "Hepiniz iyi bir okulda okuyorsunuz. Iyi bir ögretmeniniz var, sizlere yön veriyorlar. Hepiniz bu toplum içinde farkli alanlarda farkli dokunuslar yapacaksiniz. Insallah pratik çözümler üretebilen bireyler olursunuz. Ne is yaptiginiz önemli degil, hepimiz doktor ve ögretmen olamayacagiz. Kimimiz ticaret ile ugrasacak, kimimiz hakim olacak, kimimiz avukat olacak. Önemli olan yaptiginiz is degil, önemli olan yaptiginiz isi en iyi yapmis olmanizdir" dedi.

Program, toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA