MHP'li Yalçin Açiklamasi 'Istiklalimiz Ve Istikbalimiz Için Yapamayacagimiz Sey Yoktur'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teskilatlardan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Edip Semih Yalçin, “Meclis’te nitelikli çogunluk olan 400 milletvekilligi sayisina ulastigimiz takdirde, bu ülkenin istiklali ve istikbali için MHP ve Cumhur Ittifaki’nin yapamayacagi sey yoktur” dedi.

MHP'li Yalçin Açiklamasi 'Istiklalimiz Ve Istikbalimiz Için Yapamayacagimiz Sey Yoktur'


Yalçin, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin katilimlariyla yarin İçel’de düzenlenecek olan “2023’e Dogru: Aday Belli, Karar Net” temali miting öncesi MHP Adana Il Baskanligina ziyarette bulundu. Yalçin, teskilat yöneticileriyle sohbetinde, MHP’nin bugüne kadar sekiz ayri ilde açik hava toplantisi yaptigini, dokuzuncu mitingin yarin İçel’de düzenlenecegini hatirlatti. Yapilan faaliyetlerden son derece fayda gördüklerini kaydeden Yalçin, “MHP sahada fevkalade önemli bir mevkiye sahip. Bunu tespit ettik. Biz 2023’ten çok ümitliyiz. Hep birlikte çok sey basaracagimiza inaniyoruz. Bu mitingler hava sartlari el verdigi müddetçe seçime kadar devam edecek” diye konustu.



“2018’de ne dediysek onu su anda yapiyoruz”

MHP olarak 2018’de seçmene yönelik yapilan vaatlerin bir bir gerçeklestirildigini ve bunun devam edecegini kaydeden Yalçin, “2018’de ne dediysek onu su anda yapiyoruz. 3600 ek gösterge konusu bizim programimizda vardi, EYT vardi, sözlesmeli statüde çalisanlara kadro vardi. Iktidara verdigimiz destekle Cumhur Ittifaki olarak bunlarin hepsi tek tek hayata geçti, hayata geçmeye devam ediyor. Cumhur Ittifaki dedigimiz anlayis, bu hizmetlerin halka ulastirilmasina yol açiyor, onu sagliyor” ifadelerini kullandi.

MHP’nin hedefleri konusunda da açiklamalarda bulunan Semih Yalçin, sunlari söyledi:

“MHP hedefini ortaya koymustur. MHP’nin milletvekili sayisini en çoklastirmaktir. 2023 seçimlerinde MHP’nin cumhurbaskani adayi bellidir. Geçmiste oldugu gibi bu seçimde de Sayin Recep Tayyip Erdogan’i destekliyoruz ve hedef Sayin Erdogan’in açik ara cumhurbaskanligini kazanmasidir. Diger taraftan TBMM’de ise öncelikli olarak Cumhur Ittifaki’nin nitelikli çogunlugunu elde etmeye çalismasidir. Amaç bu, hedef bu. Ne kadarina ulasabilirsek. Nitelikli çogunluk 400 milletvekilligi kazanmaktir. Buna ulastigimiz takdirde bu ülkenin istiklali ve istikbali için MHP ve Cumhur Ittifaki’nin yapamayacagi sey yoktur.”

“Biz anketimizi sahalarda yapiyoruz”

Teskilatlardan Sorumlu MHP Genel Baskan Yardimcisi Edip Semih Yalçin, MHP’nin daha iyi noktalara gelecegi konusunda ise “Az önce özetledigim faaliyetler ve raporlamalara göre MHP’nin Türk siyasetinde çok daha iyi noktalara gelecegi açiktir. Siz her gün ekranlara çikarak saçmalayan isimlere bakmayin, biz anketimizi sahalarda yapiyoruz. Hiç kimse yokken, biz insanimizin ayagina gittik, gitmeye devam ediyoruz. Az önce ifade ettigim hedeflere ulasmak için mesru ve mubah olan her türlü vasitalari kullanmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA