Mezbaha Ve Hayvan Borsasi Projesi'nde Ilk Kesim

Akyazi Belediyesi tarafindan hayata geçirilecek olan Mezbaha ve Hayvan Borsasi Projesi’nde çalismalar tüm hizi ile sürüyor. Modüler Mezbaha’nin kurulumu tamamlanirken ilk deneme kesimleri de gerçeklestirildi.

Mezbaha Ve Hayvan Borsasi Projesi'nde Ilk Kesim
Akyazi Belediyesi ilçenin ihtiyaçlarina yönelik yatirimlarindan bir tanesi olan Mezbaha ve Hayvan Borsasi Projesi’nde çalismalar tüm hizi ile devam ediyor. Temel çalismalarinin ardindan Mezbahanin kurulumu tamamlanirken, Hayvan Borsasi’nin da temeli atildi. Hizli bir sekilde kurulumu tamamlanan ve Akyazili vatandaslarin hayvanlarini kestirmek için ilçe disina gitmesine gerek kalmamasini saglayacak olan Mezbahada ilk deneme kesimleri de gerçeklestirildi.

Deneme kesimlerine Belediye Baskani Bilal Soykan’in yani sira AK Parti Ilçe Baskani Mesut Ekrem, Akyazi Ticaret Borsasi ve Ziraat Odasi Baskani Sener Bayraktar, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Veysel Meydan, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Öztürk, Muhtarlar Dernegi Baskani Ahmet Savas, meclis üyeleri ve muhtarlar katildi.

Mezbaha ve Hayvan Borsasi Projesi’nin Akyazi’nin önemli bir eksikligini giderecegini ifade eden Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Seçim öncesi verdigimiz tüm sözlerimizi bir bir yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Ilçemiz için çok önem verdigimiz bu projemizde çalismalarimiz büyük bir hizla devam ediyor. Modüler mezbahamizin kurulumunu tamamladik. Bugün de deneme kesimlerini gerçeklestirdik. Insallah hayvan borsasi ile birlikte 1-2 ay içerisinde resmi açilisini gerçeklestirecegiz ve ilçemizin hizmetine sunacagiz. Tüm sektör temsilcilerine ve ilçemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Akyazi’nin ihtiyaç duydugu önemli bir hizmetin hayata geçirildigini ifade eden Akyazi Ticaret Borsasi ve Ziraat Odasi Baskani Ali Sener Bayraktar ise, “Çalismalari yerinde inceleme firsati bulduk gerçekten ilçemize yakisir bir tesis olacak. Hayirli ve ugurlu olsun. Belediye Baskanimiza ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA