Kayseri Sehitleri Mezarlari Basinda Anildi

Kayseri’de Erciyes Üniversitesi önünde 6 yil önce saat çarsi iznine çikan askerleri tasiyan halk otobüsüne bombali araçla düzenlenen terör saldirisinda sehit olan Kirsehirli askerler mezarlari basinda anildi.

Kayseri Sehitleri Mezarlari Basinda Anildi
Kirsehir’in Çiçekdagi ilçesinde; Sehit Piyade Onbasi Muhammed Ali Koçak ve Sehit Piyade Onbasi Ahmet Tas için Belediye Baskani Hasan Hakanoglu’nun da katildigi anma programinda dua edildi. Terör saldirisinin 6. yildönümünde dualarla anilan sehit mezarlarina karanfil birakildi. Sehit babalari; devletin sehit aileleri ile yakindan ilgilendigini söyledi.

Belediye Baskani Hasan Hakanoglu; o hain saldirida 15 vatan evladinin sehit oldugunu söyledi.

Piyade Onbasi Ahmet Tas’in babasi Osman Tas ise "Altinci yil bitiyor. Devletimiz ve Içisleri Bakanligi bizleri yalniz birakmiyor. Devletimiz, sehitler ve sehit aileleri konusunda çok hassas. Bizler konusunda hassas olan devletimiz ayni sekilde terör konusunda da hassas davraniyor. Yaptigimiz dua ile de acimiz diniyor" dedi.

17 Aralik 2016 tarihinde 08:45 siralarinda Kayseri’nin Melikgazi ilçesindeki Erciyes Üniversitesi yakininda bombali araç ile gerçeklestirilen terör saldirisinda 15 Türk Silahli Kuvvetleri personeli sehit ve 55 kisi de yaralanmisti.
Kaynak: İHA