Kars'ta 'Sesimiz Emniyette' Yarismasinda Final Heyecani

Kars’ta, “Sesimiz Emniyette-2” Ses Yarismasi final gecesi ile Karslilara unutulmaz bir gün yasatacak. Gecede ünlü ses sanatçisi Izzet Yildizhan ile 1. Sinif Emniyet Müdürü Polis Basmüfettisi Ahmet Sula jüri olacak.

Kars'ta 'Sesimiz Emniyette' Yarismasinda Final Heyecani
Kars Emniyet Müdürlügü ve Kafkas Üniversitesi’nin ortak projesi olan “Sesimiz Emniyette-2” Ses Yarismasi’na toplamda 264 basvuru yapildi. Vatandaslarin ve ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi ön eleme sonucunda önce 50 kisi daha sonra 20 kisiye düsen adaylar, büyük bir cosku ve heyecan ile rekabet ederek final için belirlenen 10 kisilik kontenjanda yer aldi.

20 Aralik 2022 günü, 264 kisi arasindan finale kalarak performansini sergilemeye hak kazanan isimler ise; Adnan Karahan, Ali Osman Pasli, Askin Amcaoglu, Aysegül Kus, Burak Bahçe, Kadir Özates, Kadirhan Salduz, Muhammed Ikbal Gül, Muharrem Edizhan Büyükcan ve Özgür Baris Bogakan oldu.

20 Aralik 2022 günü saat 19.00’da Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilecek gecede konuk jüri olarak ünlü ses sanatçisi Izzet Yildizhan ile sanatçi kimligiyle ön plana çikan 1. Sinif Emniyet Müdürü Polis Basmüfettisi Ahmet Sula’nin yer alacagi büyük finale tüm vatandaslar davet edildi.
Kaynak: İHA