Izmir'de Hareketli Anlar, Biçakla Karisini Rehin Aldi

Izmir’in Bornova ilçesinde bir kisi, tartistigi karisini biçakla rehin aldi. Polis ekiplerinin çalismalari sonucu 1 saat sonra ikna olan adam, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Izmir'de Hareketli Anlar, Biçakla Karisini Rehin Aldi
Olay, saat 07.30 siralarinda, Inönü Mahallesi 803 sokakta bulunan bir apartmanin 2’inci katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle karisi K.K. ile tartisan M.K., esini biçakla rehin aldi. 6 aylik bebeklerinin de bulundugu ögrenilen çiftin tartismasini duyan çevre sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, esini biçakla rehin alan M.K.’yi ikna çalismalari baslatildi.

1 saatte ikna oldu

Polis ekipleri, balkona da çikan M.K. ile müzakere çalismasi yaparken, 1 saat sonra ikna olan adam esi ve çocugunu birakti. Polis ekipleri 6 aylik bebegi, çiftin akrabalarina teslim etti. Kocasi tarafindan biçakla rehin alinan K.K ise saglik görevlileri tarafindan alindi. Korku dolu anlar yasayan kadin, gözyaslari içerisinde ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. K.K. ise polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA