Girisimci Kadinlar Üçüncü Kez Merkezefendi'de Bir Araya Geldi

Merkezefendi Belediyesi tarafindan üçüncüsü düzenlenen ‘Girisimci Kadinlar ve El Emegi Festivali’ büyük ilgi ile basladi. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, kadinlara her alanda ve anlamda destek olduklarini el emegi, alin terinin sergilendigi festivalin kiymetli oldugunu söyledi.

Girisimci Kadinlar Üçüncü Kez Merkezefendi'de Bir Araya Geldi


Merkezefendi Belediyesi’nin üretici kadinlara destekleri devam ediyor. Girisimci kadinlara ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda destek olmak amaciyla hayata geçirilen ve geleneksel hale gelen ‘Girisimci Kadinlar ve El Emegi Festivali’nin açilisi yogun katilimla gerçeklestirildi.

Üçüncü defa düzenlenen festivalde 250’yi askin stant bulunuyor ve üreten kadinlar ürünlerini satisa sunuyor. Etkinlige, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan basta olmak üzere birçok parti üyesi, sivil toplum kuruluslarinin ve derneklerin temsilcileri, Merkezefendi Belediye Baskan Yardimcilari Fatma Atici Bakcan ve Fatih Coskun, meclis üyeleri ile çok sayida vatandas katildi.



"Bizler sonuna kadar kadinlarimizin yanindayiz"

Üreten, gelisen ve gelistiren belediye olduklarini ifade eden Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Girisimci Kadinlar ve El Emegi Festivalimizin bu yil üçüncüsünü düzenliyoruz. Bu yola sizlerle beraber çiktik ve çok heyecanliydik. Üreten kadinlarimiz kendisini gelistirmeye devam ediyor. Bizde onlara yönelik festivaller, söylesiler ve çesitli etkinlikler düzenliyoruz. Girisimci kadinlarimizin birbirinden güzel ürünleri stantlarda yerlerini aldi, hepsi çok güzel. Tasarim alaninda kadinlarimiz harikalar olusturuyor. Kadinlarimizin el emegi ve alin terinin sergilendigi bu festival bizim için çok kiymetli. Üçüncü kez düzenlemis oldugumuz festivalimizi 500 kadinimizla gerçeklestiriyoruz. Festivalimizi ikiye böldük 250 kadinimizi yilbasi konseptinde, diger 250 kadinimizi da Subat ayinda düzenleyecegimiz festivalimizde yer verdik. Bir kadin baskan olarak projelerimizde ve etkinliklerimizde her zaman kadinlarimizin yanindayiz“ diye konustu.



"Kadinlarimiz dijital ortamda el emeklerini kolayca satabilecek"

Üreten kadinlarin ürünlerinin satilmasi ve tanitimi konusunda her daim yanlarinda oldugunu belirten Baskan Dogan, “Kadinlarimiza daha da fazla destek olmak amaciyla Merkezefendimize ’E-Ticaret’i tasidik. Ülkemizin ve dünyamizin dijital ortamda yayginlastigi bu dönemde kadinlarimiz ’E-Ticaret’ üzerinden el emeklerini rahatlikla satabilecekler. Üçüncü festivalimizin sonunda yaptigimiz ve dönüsünü aldigimiz güzel bir proje. Buradan bütün kadinlarimiza sesleniyorum. Festivalimize katilin veya katilmayin, esnaf olun veya olmayin Merkezefendimizin ’Merkezçarsisi’ isimli ’E-Ticaret’ sitemize üye olun. En azindan bir giris yapin, bakin ve kendinizi gelistirin. Bu kadinlarimizin içinden marka degeri olusturan ve ürünlerini markalastiran, yol alan kadinlarimiz olacak. Bizler üç yildir ne olursa olsun her zaman kadinlarimizin yanindayiz. Kadin mutluysa, kadin aydinlaniyorsa o toplum aydinlanir. Bu ülkenin gelecegini kadinlar degistirecek. Bugün festivalimize katilim saglayan tüm vatandaslarimiza tesekkür ediyorum" dedi.



Ünlü isim söylesi gerçeklestirdi

‘Girisimci Kadinlar ve El Emegi Festivali’nde Yemek Uzmani ve Yazar Sahrap Soysal da söylesi gerçeklestirdi. Sevenleriyle bir araya gelen Soysal, girisimci kadinlarin stantlarini da tek tek dolasti.
Kaynak: İHA