6 Yasindaki Elif'in Ölümüyle Ilgili Bas Süpheli Babaanne Yakalandi

Eskisehir’de bakimsizlik ve kötü muamele nedeniyle öldügü iddia edilen 6 yasindaki Nur Elif Tiftik’in firari olarak aranan babaannesi polis ekiplerinde yakalandi.

6 Yasindaki Elif'in Ölümüyle Ilgili Bas Süpheli Babaanne Yakalandi
Anne ve babalari cezaevinde oldugu ögrenilen ve babaanneleri Cihangül K., amcalari Sezer T. ve halalari Deniz T. ile yasayan Nur Elif Tiftik (6), solunum güçlügü ve kusma nedeniyle kaldirildigi hastanede hayatini kaybetmisti. Minik Elif’in bakimsizlik, aç birakilma ve eziyet sonucu öldügü iddia edilirken, gözaltina alinan amca Sezer T. ile hala Deniz T. çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmis, olayla ilgili bas süpheli babaanne Cihangül K. ise kaçmisti.

Aksam saatlerinde vatandaslarin ihbari sonucu Fevziçakmak Mahallesi’nde yakalanan babaanne Cihangül K., Ertugrulgazi Polis Karakolu’ndaki islemlerinin ardindan saglik kontrolü için Eskisehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Saglik kontrolünün ardindan tekrar emniyete götürülmek üzere hastaneden çikarilan babaanne, Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli ekipler tarafindan basin mensuplarindan kaçirildi. Bas süpheli olarak aranan ve 2 günün ardindan yakalanan babaanne Cihangül K., basin mensuplarinin beklediginden farkli bir kapidan gizlice çikarilarak Il Emniyet Müdürlügü’ne götürüldü.
Kaynak: İHA