Sokak Ortasinda Biçakli Sopali Yaralama, O Anlar Kamerada

Konya’da biçakla sopali saldiriya ugrayan 2 genç yaralandi. Yasananlar ise güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Sokak Ortasinda Biçakli Sopali Yaralama, O Anlar Kamerada
Olay, saat 21.30 siralarinda merkez Selçuklu ilçesi Seker Mahallesi Ibni Abidin Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, sokak üzerinde arkadaslari ile yürüyen M.K. (18) ve A.D. (16) tanimadiklari kisilerin biçakli ve sopali saldirisina ugradi. Çikan arbedede M.K. ve A.D. yaralandi. Henüz kimlikleri belirlenemeyen saldirganlar olay yerinden kaçarak uzaklasti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan M.K.’nin sirtindan A.D.’nin ise bacagindan yaralandigi belirlenirken, yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilardan M.K.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Öte yandan, Il Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler olay yerinde incelemelerde bulunurken, kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Olay ani ise saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, M.K. ve A.D. arkadaslari ile sokak üzerinde yürüdügü sirada elinde sopa ve biçakla kendilerine saldiran grubun geldigi, çikan arbedede M.K. ve A.D’yi yaraladiklari görülüyor.

“Birkaç sahis bize saldirdi”

Olay aninda yaralanan M.K. ve A.D.’nin arkadasi Mehmet Efe, “Normal olarak geliyorduk birkaç sahis bize saldirdi. Aramizda hiçbir sey de olmadi. Gelirken bir anda arbede çikti. Buralardan birkaç kisi kostu. Sonra biçakla yaralama oldu iki arkadasimiza. Bana da saldirdilar ondan sonra da kaçtilar” dedi.

Kavgayi ayirmaya çalisan Muhammed Sancar ise, “Birinin elinde sopa vardi, birinin elinde de biçak vardi. Ne oldu falan derken direkt çocuklardan birini yere yatirdilar biri çocugu kovalarken ben birini düsürdüm. Tekrar biçagi eline aldi, çocuklara tekrar saldirip kaçtilar” diye konustu.

Kaynak: İHA