Ev Sahibinin Kiraciya Yaptiklari Pes Dedirtti

Bursa’nin Iznik Ilçesinde bir ev sahibi alt katta oturan kiracisinin çikmasi için tencere tava ile gürültü yapip, gece yarisi baca borusundan müzik çaliyor. Müzikli iskenceye maruz kalan kiraci ise o anlari saniye saniye kayda aldi.

Ev Sahibinin Kiraciya Yaptiklari Pes Dedirtti
Bursa’nin Iznik ilçesinde 4 çocuk babasi Nusret Durmaz’in basina gelen pismis tavugun basina gelmedi. Yesil Cami Mahallesi Büke Sokak’ta bulunan 2 katli evin alt katinda ailesi ile yasayan Durmaz, üst katta oturan ev sahibi Tenzile B. nin psikolojik baskilarina maruz kaldi.

Baca borusunu delip müzik dinletti

Evin içinde ziplayan tencere tava çalan ve bununla yetinmeyen ev sahibi baca borusunu delerek alt kata gece müzik dinletti. Resmen iskence yasayan kiraci Nusret Durmaz, ev sahibinin yaptiklarini cep telefonu ile tek tek kayda aldi. Kayit esnasinda ev sahibi kadinin kiracinin evine baca deliginden müzik dinletmesi, evi basmasi ve saldirmasi da görüntülerde yer aldi. Kiraci durmaz Iznik Ilçe Emniyet Müdürlügüne giderek sikayetçi oldu.

Korku dolu anlari anlatan kiraci Durmaz, “2 yildir bu evdeyiz. Her ay kiramizi ödüyoruz. Amaci daha yüksek fiyattan kiraya vermek. Soba borusundan bize müzik dinletti. Su an ki bu durum toplumun kanayan yarasi. Hakliysaniz pesini birakmayin. Zorbalikla bu isler olmaz. Sikayetçi olduk” dedi.

Kaynak: İHA