SOCAR Türkiye'ye 'Stratejik Partnerlik' Ödülü

SOCAR Türkiye, Türkiye Inovasyon Haftasi kapsaminda “Stratejik Partnerlik” ödülü aldi. Düzenlenen törende ödül, SOCAR Baskan Yardimcisi Zaur Gurbanov’a Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan takdim edildi.

SOCAR Türkiye'ye 'Stratejik Partnerlik' Ödülü


Türkiye’nin önde gelen endüstriyel holdinglerinden SOCAR Türkiye’ye, Türkiye Inovasyon Haftasi’nda ‘Stratejik Partnerlik’ ödülü verildi.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende sirketin ödülünü, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, SOCAR Baskan Yardimcisi Zaur Gurbanov’a takdim etti. Sirket, teknoloji ve inovasyon alanindaki basarili çalismalar ve Türkiye Inovasyon Haftasi kapsamindaki destekleriyle ödüle layik görüldü.



Yapilan açiklamaya göre, Türkiye Ihracatçilar Meclisi tarafindan Ticaret Bakanligi’nin katkilariyla 2012 yilindan bu yana düzenlenen Türkiye Inovasyon Haftasi, global sirketlerin üst düzey yöneticilerinden inovasyonun fikir liderlerine, akademisyenlerden ögrencilere, Türkiye’nin önde gelen sirketlerinin yöneticilerinden kamunun en üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona dokunan tüm paydaslari bir araya getiriyor.
Kaynak: İHA