Keçiören'in Lavanta Ve Gül Bahçesi Genisletiliyor

Ankara’nin Keçiören ilçesine kurulan “Lavanta ve Gül Bahçesi Çekim Platosu” daha iyi hizmet vermesi amaciyla genisletiliyor.

Keçiören'in Lavanta Ve Gül Bahçesi Genisletiliyor
Keçiören Belediyesi tarafindan ilçedeki Ovacik Mahallesi’nde 20 dönümlük alana kurulan ve ücretsiz hizmet veren ‘Lavanta ve Gül Bahçesi Çekim Platosu’ belediye ekipleri tarafindan baslatilan çalismayla genisletiliyor. Ekipler platoda, toprak tesviye ve mevsime uygun gül dikimi yaparak burayi daha estetik bir görünüme kavusturuyor.

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok da burada yapilan çalismalari denetleyerek yetkililerden bilgi aldi. Altinok, ayni zamanda dünya evine giren ve çekim platosunda mutlu anlarini ölümsüzlestiren bir çiftle de sohbet ederek hayirli olsun dileklerini iletti.

Denetimlerin ardindan açiklama yapan Altinok, “Ankara’da neye ihtiyaç var diye baktik. Genç çiftlerimiz, ailelerimiz, çocuklarimiz fotograf çektirmek için uzak bölgelere gidiyordu. Biz de ilçemizdeki ekonomik degeri yüksek bir noktaya Lavanta ve Gül Bahçesi insa ettik. Tüm vatandaslarimiza ve çiftlerimize ücretsiz hizmet veriyor. Burayi büyüterek devasa bir çekim platosu haline getiriyoruz. Tesisimizi önce 50 dönüme çikaracagiz, ardindan da 270 dönümü kaplayacak bir lavanta ve gül bahçesi hâline getirecegiz" dedi.

Kaynak: İHA