25 Binden Fazla Kitap Bulunan Kitaphane Ögrencilerin Gözdesi Oldu

Basiskele ilçesinde bulunan Kitaphane’de kitapseverler, 25 binden fazla kitaba, çesitli dergilere ve e-kitap arsivlerine ulasabiliyor. Kitaphane’deki kaynaklardan faydalanan ögrenciler, ayrica buradaki bilgisayarlardan da internet üzerinden ders videolari izleyebiliyor, ödevlerini rahatlikla yapabiliyor.

25 Binden Fazla Kitap Bulunan Kitaphane Ögrencilerin Gözdesi Oldu
Basiskele Belediyesi, haftanin her günü binlerce kitapseveri Kitaphane’de misafir ediyor. Vatandaslari okumaya ve ders çalismaya tesvik eden Kitaphane’ye her geçen gün ragbet artiyor. Kitap okuma, ödünç kitap alma, ders çalisma, ödev, sinavlara hazirlik, arastirma ve tez yazma gibi konularda ögrencilere büyük imkan sunan Kitaphane’de ögrenciler kitap okuma etkinliklerini de yapiyor.

Kütüphanede kitapseverler, 25 binden fazla kitaba, çesitli dergilere ve e-kitap arsivlerine ulasabiliyor. Yeni nesil teknolojik sistemle donatilan Kitaphane’de vatandaslar, aranilan kitabi hizli sekilde bulabiliyor. Kitaphane’deki kaynaklardan fayda saglayan ögrenciler, ayrica buradaki bilgisayarlardan da internet üzerinden ders videolari izleyebiliyor, ödevlerini rahatlikla yapabiliyor.

Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü de, Kitaphane’yi ziyaret ederek, ögrencilerle bir araya geldi.
Kaynak: İHA