Kocasinan'da Bir Günde 22 Çift, Mutlu Ve Huzurlu Yuvalarin Temelini Atti

Kocasinan’da evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasini isteyen 22 çift, 12.12.2022 tarihinde hayatlarini birlestirdi. Kocasinan Belediyesi hizmet binasi içerisindeki nikah salonunda, her 15 dakikada bir gerçeklesen nikah törenleri, evlenen çiftlere unutulmaz anlar yasatti.

Kocasinan'da Bir Günde 22 Çift, Mutlu Ve Huzurlu Yuvalarin Temelini Atti
Sosyal belediyecilikte örnek olacak çalismalara imza Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Unutulmasi zor rakam olan 12.12.2022 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerimizin nikahlarini kiydik. Kocasinan Belediyesi olarak bugün 22 çiftin nikahina ev sahipligi yaptik. Modern nikah salonumuzla genç çiftlerimize hayatlarinin en mutlu anlarinda nezih bir ortam sunuyoruz. Simdi ise daha konforlu ortamda daha iyi hizmet vermek amaciyla yeni nikah salonunu dizayn ediyoruz. Hem açik havada hem de daha nezih ve ferah ortamda nikah islemleri gerçeklestirecegiz. Gençlerimizin daha huzurlu ve daha mutlu yuva kurmalari için her zaman yanlarindayiz ve olmaya da devam edecegiz. Vatanimizin birligini muhafaza edecek, milletimizin bütünlügünü koruyacak ve kutsal degerlerimize sahip çikacak birer aile yuvasi olmasini Allah’tan niyaz ediyoruz. Bu vesileyle evlenen çiftlerimize sevgi, saygi ve anlayis içerisinde huzurlu, saglikli ve mutlu bir ömür diliyorum ” ifadelerine yer verdi.

Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu’nda evlenen çiftler, unutulmaz anlarini ölümsüzlestirmek için aileleriyle birlikte fotograf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA