ORA-KAF'23'ün Paydas Üniversiteler Toplantisi Gerçeklestirildi

Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi (CBIKO) koordinasyonunda, 12 üniversitenin paydasliginda Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ev sahipliginde gerçeklestirilecek olan Orta Anadolu Kariyer Fuari’nin (ORA-KAF’23) paydas üniversiteler istisare toplantisi gerçeklestirildi.

ORA-KAF'23'ün Paydas Üniversiteler Toplantisi Gerçeklestirildi
Online platformda ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya; Abdullah Gül Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Kirikkale Üniversitesi, Kirsehir Üniversitesi, Nevsehir Üniversitesi, Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitelerinin Rektörleri, Rektör Yardimcilari ve Kariyer Merkezleri’nin yöneticileri katildi.

Toplantinin açilisinda konusan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, 6-7 Mart 2023 tarihleri arasinda Kayseri’de gerçeklestirilecek etkinlige ev sahipligi yapmaktan dolayi mutlu olduklarini söyledi.

Tüm paydas üniversiteler ile birlikte ögrenciler ve mezunlar için gerek staj gerekse de is olanaklari çerçevesinde önemli bir etkinlik gerçeklestireceklerini belirten Rektör Altun, katilimcilara ERÜ’nün ORA-KAF’23 için gerçeklestirdigi hazirlik çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

Rektör Altun’un konusmasinin ardindan paydas üniversitelerin Rektörleri, Rektör Yardimcilari ve kariyer merkezlerinin yöneticilerinin de söz aldigi toplantida karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA