'Arabami Çizdin' Kavgasinda Ortalik Savas Alanina Döndü

Esenyurt’ta bir firinci ile insaat isçileri arasinda park halindeki araca hasar verme sebebiyle çikan kavgada ortalik savas alanina döndü. Kalaslarin havada uçustugu kavgada kafasina keser ile vurulan bir kisi yaralandi. Yasanan o dehset anlari cep telefonu kamerasina yansidi.

'Arabami Çizdin' Kavgasinda Ortalik Savas Alanina Döndü
Olay, dün aksam saatlerinde Esenyurt Pinar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, sokakta çalisma yapan insaat isçileri, demir tasidiklari sirada bir firincinin park halindeki aracina çarparak hasar vermesiyle taraflar arasinda tartisma çikti. Çikan tartismada sinirler gerilirken bir sahis, isçilerden birine yumruk atti. Bunun üzerine insaat isçileri, kavgaya kendi arkadaslarini da çagirinca ortalik savas alanina döndü. Tekme, yumruk ve kalaslarin havada uçustugu kavgada bir sahis, firincinin babasinin kafasina keserle vurdu. Aldigi darbe ile yüzü kanlar içinde kalan adam neye ugradigini sasirirken, çevredeki vatandaslar kavgaya güçlükle müdahale etti. Olay yerine ihbar üzerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken dehset veren kavga anlari cep telefonu kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

Kavga anlari kamerada

Yasanan kavga anlari cep telefonu kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde kavga eden taraflarin birbirlerine kalaslarla vurdugu, bir kisinin ise kafasina keser ile darbe alarak yüzünün kanlar içinde kaldigi ve vatandaslarin taraflari güçlükle ayirmaya çalistigi görülüyor.
Kaynak: İHA