Esini Yaralayip Ayni Silahla Canina Kiydi

Denizli’de tartistigi esini silahla yaraladiktan sonra hastanenin önüne birakan koca, bir süre sonra otomobilde ayni silahla canina kiydi.

Esini Yaralayip Ayni Silahla Canina Kiydi


Merkezefendi ilçesine bagli Sümer Mahallesi’nde sabah saat 4.00 sularinda Veli Ügdül (46), tartistigi esi A.Ü.’yü silahla yaraladiktan sonra Servergazi Devlet Hastanesi’nin önüne geldi. Burada yarali esini araçtan indiren Ügdül, arkasina bakmadan kayiplara karisti. Durumu fark eden saglik görevlileri, yarali kadini ilk müdahaleyi yaparak yogun bakima aldi.

Konu ile ilgili çalisma baslatan ekipler cani kocanin pesine düstü. Çalismalarin genisletildigi olay sonrasi bir vatandas, saat 13.00 sularinda Merkezefendi ilçesine bagli Muratdede Mahallesinde bulunan islek yolda bir sürücünün aracin için hareketsiz yattigini görerek ihbarda bulundu. Bölgeye sevk edilen ekipler kafasindan silahla vurulmus kisinin Ügdül oldugunu tespit etti. Saglik görevlileri yaptigi ilk müdahalenin ardindan agir yarali Ügdül’ü hastaneye kaldirdi. Kendi canina kiyan Ügdül, burada yapilan tüm müdahaleye ragmen hayatini kaybetti.

2 çocugu ögrenilen çiftten A.Ü.’nün ise hastanede tedavisinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA