Biga Belediyesi'nin Kis Kurslarina Yogun Ilgi
Biga Belediyesi Bilgi Evleri ve Atatürk Kültür Merkezi’ndeki ücretsiz kis kurslari, 3 bini askin çocuk ve yetiskinin onlarca farkli kursa gösterdigi ilgiyle devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezi’nde çocuk ve yetiskin olmak üzere akil ve zeka oyunlari, bale, güres, jimnastik, karate, koro, modern dans, resim, tiyatro ve drama, ahsap boyama, amigurumi, çarpana, dikis, el nakisi, fotografçilik, karakalem, kirkyama, makine nakis, moda tasarim, resim, seramik, spor, taki tasarim, koro, yoga ve zumba, Bilgi evlerinde ise etüt, dikis, keçe, punch, nakis, ahsap boyama, igne oyasi, organizasyon tasarim, keman, baglama ve gitar gibi kurslar verilirken, yüzme havuzundaki çocuk ve yetiskin 479 kursiyerle beraber toplamda 3 bin 138 kursiyer, 48 egitmenden ders aliyor.
Her yeni sezonda daha faal bir dönem hedefleyip, yelpazesini genisleterek kurslarina devam eden Biga Belediyesi, sehirde yasayan herkesin yeteneklerini kesfederek ürettikleri ürünler ve daha birçok etkinlikle mutlu ve bilgili olmasini hedefliyor. Kurslardan yas grubuna uygun olarak diledigine katilmak isteyen çocuklar ve vatandaslar Atatürk Kültür Merkezi ve Bilgi Evlerine her zaman basvuruda bulunabiliyor.
