Baskan Çetin, Sehit Aileleri Ile Birlikte Çanakkale'de
Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ilçede ikamet eden sehit aileleri ile birlikte Çanakkale’yi ziyaret ederek kahraman sehitleri mezarlari basinda dualarla andi.

"Sehit anne-babalariyla ve sehit yakinlarimizla birlikte kahramanlik diyari Çanakkale’deyiz"
Sehitlerin hiçbir zaman haklarinin ödenemeyecegini belirten Baskan Çetin, "Sehit anne-babalariyla ve sehit yakinlarimizla birlikte kahramanlik diyari Çanakkale’deyiz. Bu vatan için canlarini feda eden sehitlerimizin kabirlerinin bulundugu, topragin kanla sulandigi Çanakkale’yi her vatandasimizin mutlaka görmesi gerekiyor. Onlarin aziz hatirasini saygiyla selamliyorum. Onlar için ne yapsak azdir. Bu vesileyle sehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Vatan size minnettar" diye konustu.
Baskan Çetin ve sehit yakinlari; Çanakkale Sehitligi, 57. Piyade Alayi Sehitligi ve Sehitler Abidesi gibi tarihe isik tutan önemli yerleri ziyaret ederek, vatan ugruna sehit düsen kahraman askerlerin ruhuna dualar etti.
