Sakaryalilar'in Agzi Tatlandi

Merkezi Aydin’da bulunan ve ülke genelindeki 103 magazasi ile hizmet veren Tugba Kuruyemis kurulusunun 40. yili dolayisiyla Sakarya’da halkin agzini tatlandirdi.

Sakaryalilar'in Agzi Tatlandi
Sakarya’daki Atatürk Caddesi üzerinde bulunan magazasinda yoldan gelip geçen herkese lokum, kuruyemis ve üstün lezzet ödüllü fistik ezmesi ve incir reçeli ikrami yapildi. Tugba Kuruyemis’in 40. Kurulus yil dönümü dolayisiyla gerçeklestirilen ve gün boyu devam etkinlikle vatandaslarin agzi tatlanirken kutlama etkinliklerinin ay boyunca çesitli illerde devam edecegi belirtildi.

Tugba Kuruyemis’in 40 yil önce bir aile isletmesi olarak Aydin’da bir magazada faaliyetine basladigini ve bugün ülke genelinde 100’ün üzerindeki subesi ile binlerce kisilik genis bir aile oldugunu belirten Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Tonkul, “Firma olarak 40 yasimizi halkimizla kutlamak istedik. Bu nedenle ülke genelinde çesitli programlarla kurulusumuzun 40. Yilini halkimizla birlikte halkimizin agzini tatlandirarak kutluyoruz” dedi.

Firmanin 40. yil etkinlikleri çerçevesinde yaptigi ikramlar Sakarya’da yogun ilgi gördü.
Kaynak: İHA