Bu Evin Balkon Kapisi Var Ama Balkonu Yok

Rize’de yasayan Adil Tüfekçi, balkon yapmak için evine kapi ve pencere taktirdi fakat balkonu yapmaya firsat bulamayinca kapilar askida kaldi.

Bu Evin Balkon Kapisi Var Ama Balkonu Yok
Rize’nin Iyidere ilçesine bagli Büyükçiftlik köyünde yasayan Adil Tüfekçi, kamyonlari için evinin altina garaj yapma karari aldi. Evinin alt kisminda tadilata baslayan Tüfekçi, evine balkonda yapmak istedi. Eve pencere ve kapilarini takarak balkon insaatina hazir hale getirdi. Balkonu yapmak için firsat bulamayan Tüfekçi, kapilarin kollarini sökerek herhangi bir yaralanma riskini ortadan kaldirdi. Iki yil boyunca askida kalan kapilari görenler ise saskinligini gizleyemiyor.

"Isin içinden çikamadigim zaman evde canim sikildigi zaman kapidan atliyorum diyorum"

Balkon yapmak için kapilari koydugunu fakat daha sonrasinda insaat isi aksadigindan kapilarin askida kaldigini söyleyen Adil Tüfekçi, "Evimizde tadilata girdigimizde topragi yola dogru çikarttik. Kamyonlarimi koyabilecek bir garaj ve teras yapacaktim. Kis aylarina geldik yapamadik. Yarim kalinca 2 yildir da kapilari havada kaldi. Normalde üstü hem balkon hem de teras olacakti. Kapilarin kollarini ve anahtarlarini söktügüm için herhangi bir tehlike arz etmiyor. Planimda var. Yakin zamanda balkon yapacagim. Köy halki konuyu bildigi için gözüne batmiyor ama disaridan gelen misafirler biraz garipsiyor. Evi görenlerden gülenler oluyor. Sorduklarinda ’Isin içinden çikamadigim zaman evde canim sikildigi zaman kapidan atliyorum’ diyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA