Uyusturucu Operasyonunda 7'Si Infaz Koruma Memuru 13 Kisi Tutuklandi

Karabük merkezli 5 ilde yapilan operasyonda, Karabük T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan sahislara uyusturucu madde saglama suçlarindan yakalanan ve adliyeye sevk edilen 22 kisiden 13’ü çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Uyusturucu Operasyonunda 7'Si Infaz Koruma Memuru 13 Kisi Tutuklandi
Karabük Cumhuriyet Bassavciligi’nin talimatlari ile Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri, Karabük T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan sahislara uyusturucu ve uyarici madde sagladigi tespit edilen sahislara yönelik olarak operasyon baslatti. Karabük, Ankara, Afyonkarahisar, Kirsehir ve Konya’da gerçeklestirilen operasyonda 14’ü infaz koruma memuru, 8’i sivil olmak üzere 22 sahis yakalanarak gözaltina alindi.

7’si infaz koruma memuru 13 kisi tutuklandi

Emniyette 3 gün süren sorgulari tamamlanan 14’ü infaz koruma memuru olmak üzere 19 kisi saglik kontrolünden sonra Karabük Adliyesine sevk edildi. 2 infaz koruma memuru savcilik ifadesinin ardindan serbest birakilirken 7’si infaz koruma memuru olmak üzere 13 kisi çikarildiklari mahkemece tutuklandi. 8 sahis da adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA