Dulkadiroglu'nun Heyecan Bahçesi Kis Mevsimine Hazir

Kahramanmaras’ta Dulkadiroglu Belediyesi, yaz aylarinda yogun ilgi gören Heyecan Bahçesi’ni, kis aylarinda da misafirlerini sorunsuz bir sekilde agirlama adina hazirliklarini tamamladi.

Dulkadiroglu'nun Heyecan Bahçesi Kis Mevsimine Hazir
Dulkadiroglu Belediyesi’nin en önemli yesil alan yatirimlarindan olan Heyecan Bahçesi, yaz aylarinda oldugu gibi kis aylarinda da aktif bir sekilde hizmet vermeyi planliyor. Heyecan Bahçesi’nde kar mevsiminin ayri bir güzellik olusturdugunu belirten Heyecan Bahçesi yetkilileri, kafeterya bölümünde kisa özel menü de olusturduklarini söyledi.



Extrem aktivite alanlarinin aktif bir sekilde çalistigi ve kafe bölümünde sucuk ekmek menüsünün ön plana çiktigi belirtildi.

Konuyla ilgili degerlendirmelerde bulunan Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay, “Açildigi günden bu yana vatandaslarimiz tarafindan yogun bir sekilde ziyaret edilen Heyecan Bahçemiz, kis aylarinda da aktif olarak hizmet vermektedir. Özellikle gençlerimiz extrem alaninda çok keyifli zaman geçirmekteler. Ekiplerimiz de gençlerimizin ve ailelerinin istifade edecegi alanlari kisa hazirliyorlar. Ben tüm vatandaslarimizi bu güzel alanda keyifli vakit geçirmeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA