Menemen Yerken Çaldirdigi Bisikletine Kavustu

Antalya’da emekli bir vatandasin ziyarete geldigi arkadasinin is yerinin önünden çalinan ve güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerdeki bisiklet bulundu. Bir hafta sonra bisikletine kavusmanin mutlulugunu yasayan sahis, yine arkadasinin menemen istegini geri çevirmedi ama bu kez bisikletini is yerinin içine aldi.

Menemen Yerken Çaldirdigi Bisikletine Kavustu
Olay, 1 hafta önce Muratpasa ilçesi Balbey Mahallesi’nde yasandi. 60 yasindaki Faruk Palalar bisikletiyle arkadasini ziyarete geldi. Bir süre is yeri önünde sohbet eden ikili, daha sonra personelin yaptigi menemeni yemek için üst kata çikti. Yaklasik 15 dakika sonra asagi inen Palalar, bisikletinin yerinde olmadigini fark etti. Güvenlik kamerasini inceleyen Palalar, bisikletinin çalindigini fark etti ve durumu polise bildirdi. Bisikletin çalinma ani ise güvenlik kamerasina yansidi. Görüntüde sahsin bisikleti gözüne kestirip, binanin çevresinde gezmesi, is yerini önünde eli arkasinda bir ileri bir geri gittigi ve kimsenin olmadigini anladigi anda binip gittigi anlar yer aldi. Palalar’in polise basvurmasinin ardindan yapilan detayli çalismada bisiklet bulundu.

"Menemen yemistim"

Faruk Palalar, geçen hafta sali günü arkadasini ziyarete geldigini hatirlatarak, “Arkadasimin da menemen yeme ricasini geri çeviremedim. Ikinci kata çikti bir kaç lokma yedim. 15 dakika sonra asagi indim. Bisikletimin yerinde olmadigini gördüm. Polise bilgi verdim. Arastirma yapmaya basladilar. Dün bisikletimin bulundugu haberini aldim. Çok sevindim" dedi.



"Yine arkadasinin yanina geldi"

Bisikletini bulan Antalya Emniyetine tesekkür eden Palalar, "Çok ince bir çalisma yaptilar. Hirsiz 2 bin TL degerindeki bisikletimi 500 TL’ye satmis. Bisikletime kavustu. Hemen bisikletimin çalindigi yer olan arkadasimin yanina geldim. Yine menemen yedik ama bu kez bisikletimi is yerinin içine aldim. Daha önce çalinan iki bisikletim bulunamamisti. Ama üçüncü bisikletim geri geldi. Korkum var ama bu kez ya kilitliyorum yada bisikleti içeri aliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA