Kuaför Dükkanini Silip Sonra Soyan Titiz Hirsiz Yakalandi

Denizli’de kazagindan kestigi parçayi maske yaptiktan sonra mutfaktan aldigi bezle her yeri en ince ayrintisina kadar silip 2 saat boyunca 4 poset dolusu makyaj malzemesi çalan titiz hirsiz, yakalanarak çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Kuaför Dükkanini Silip Sonra Soyan Titiz Hirsiz Yakalandi
Pamukkale ilçesi Topraklik Mahallesi’nde yaklasik 1 buçuk ay önce meydana gelen olayda, yakalanmamak için yüzünü boyayip, kazaginin kol kismindan kestigi parçayi maske yapan hirsiz, açik olan pencereden kuaför dükkanina girdi. Mutfaktan aldigi bezle ilk basta dokundugu pencereyi defalarca temizleyen hirsiz, daha sonra 2 saat boyunca 4 poset dolusu makyaj malzemesi çaldi. Dokundugu her yeri de en ince detayina kadar silen hirsiz, arkasinda iz birakmadan dükkandan ayrildi.

Suç kaydi kabarik çikti

Çalisanlarin dahi sok oldugu olay sonrasi güvenlik güçleri harekete geçti. Yapilan çalismalarda süphelinin Fahri B. oldugu belirlendi. Yaklasik 1 buçuk ay sonra süpheli ekipler tarafindan yakalanarak karakola getirildi.

Burada ifadesi alinan ve sabikasinin kabarik oldugu ögrenilen Fahri B., sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA