Kiliçdaroglu'ndan Gençlere Açiklamasi 'Hiçbirinizin Yeri Sokaklar Degildir, Hepinizin Yeri Girisim Evrenidir'

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Ingiltere’nin baskenti Londra’dan gençlere seslenerek, “Biliyorsunuz üç Sanayi Devrimi’ni kaçirdik. Dördüncüsünü kaçirma lüksümüz yok. Bu 4. Sanayi Devrimi’nin makinesi insan, yakiti ise bilgi. Yani her sey sizsiniz. Emeginiz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar degildir. Hepinizin yeri girisim evrenidir” dedi.



CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Ingiltere’deki temaslarina devam ederken, yayinladigi video mesaj ile gençlere seslendi. Kiliçdaroglu, “Sevgili gençler, size Londra’dan sesleniyorum. Bir selam vereyim, dedim. Az önce önemli bir toplantiyi bitirdik. Simdi birazdan disari çikacagim. Biliyorsunuz. Üç Sanayi Devrimi’ni kaçirdik. Dördüncüsünü kaçirma lüksümüz yok. Bu 4. Sanayi Devrimi’nin makinesi insan, yakiti ise bilgi. Yani her sey sizsiniz. Sizin enerjiniz ve çarpici düsünceleriniz. Biliyorum kolay degil ama imkansiz da degil. Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz” dedi.



“Bos verin siyasetin kisir tartismalarini”

“Öncelikle 4. Sanayi Devrimi’ne yetismemiz için bagli kalmali ve hizli olmaliyiz” ifadelerini kullanan Kiliçdaroglu, “Saniyede 1 gigabit internet hizina çikarmamiz lazim ülkemizi. Saniyede film indirebilirsiniz, saniyede dizi. Bos verin siz siyasetin kisir tartismalarini. Onlari biz siyasiler yapmaya devam edecegiz. Ama ayni zamanda evreni degistirmek için de elimden geleni yapacagim. Ögreneceksiniz. Yapacagiz, beraber yapacagiz” diye konustu.



“Hiçbirinizin yeri sokaklar degildir. Hepinizin yeri girisim evrenidir”

Gençlerin hem Türkiye’ye hem de kendilerini zenginlestireceklerini ve kalkindiracaklarini belirten Kiliçdaroglu, “Kendi emeginizle yapacaksiniz bütün bunlari. Emeginiz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar degildir. Hepinizin yeri girisim evrenidir. O parayi da size Bay Kemal kesinlikle bulacak. Size getirecek, müsterih olun” dedi.

Kaynak: İHA