Kamu Basdenetçisi Malkoç, Baglar Belediye Baskani Beyoglu'ndan Hizmetler Hakkinda Bilgi Aldi

Diyarbakir’a çesitli programlara katilmak üzere gelen Kamu Basdenetçisi Seref Malkoç, Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’ndan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Kamu Basdenetçisi Malkoç, Baglar Belediye Baskani Beyoglu'ndan Hizmetler Hakkinda Bilgi Aldi


"Kamu Denetçileri Kurumu Halkla Bulusuyor" temasiyla düzenlenen etkinlik ve toplantilara katilmak üzere Diyarbakir’a gelen Kamu Basdenetçisi Seref Malkoç, belediyede seref defterini imzaladiktan sonra Baskan Beyoglu ile görüsme gerçeklestirerek, belediyenin hayata geçirdigi hizmetler hakkinda bilgi aldi. Baglar’daki degisimden duydugu memnuniyeti dile getiren Malkoç, uzun yillardir gelip gittigi ve yakindan takip ettigi kentin huzura kavusmasinin büyük kazanç oldugunu dile getirdi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde büyük bir enerji sarf ederek hizmet ettikleri Baglar’i kisa zamanda hak ettigi noktaya getirmeyi basardiklarini belirten Baskan Beyoglu, saygin bir devlet ve gönül insani olan Seref Malkoç’un ziyaretinin kendilerini inanilmaz mutlu ettigini söyledi.



Ziyarette, Kamu Denetçileri Sadettin Kalkan, Yahya Akman ve Celile Özlem Tunçak ile AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak da hazir bulundu.
Kaynak: İHA