Saran Grup, 23'Üncü Spor Salonu'nu Çanakkale'de Açti

Çanakkale’de, Saran Holding tarafindan yaptirilan 23’üncü Atatürk Spor Salonu, Saran Grup Yönetim Kurulu Baskani Sadettin Saran’in katilimiyla törenle hizmete açildi.

Saran Grup, 23'Üncü Spor Salonu'nu Çanakkale'de Açti
Bilinçli ve saglikli bir nesil yetismesine katki saglamak hedefiyle, egitim ve spor alanlarinda kurumsal sosyal sorumluluk çalismalari yürüten Saran Grup, gelecegin sporcularinin yetismesine destek olmaya devam ediyor. Bu amaç dogrultusunda ilk spor salonunu 2000 yilinda açan Saran Grup, 22 yildir Anadolu’nun her bölgesinde spor salonlari açarak Milli Egitim Bakanligi’na devrediyor. Türkiye genelinde ihtiyaç duyan illerde gençleri spora yönlendirmek, spor yapmalarina imkan tanimak üzere bugüne kadar 22 spor salonu açan Saran Grup, 23’üncü spor salonunu Çanakkale’ye insa etti. Saran Grup’un Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adini tasiyan 23’üncü spor salonu, Çanakkale’de Cevatpasa Ortaokulu’nda törenle hizmete açildi. Saran Grup Yönetim Kurulu Baskani Sadettin Saran tarafindan açilisi yapilan ’Atatürk Spor Salonu’ her sene oldugu gibi yine sari-lacivert renklerle insa edildi. Açilisa, Çanakkale Vali Yardimcisi Hakki Uzun, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Murat Büyük, Uzunköprü Belediye Baskani Özlem Becan, Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öksüzcüoglu, eski Milletvekili Mustafa Ilicali, Il Kültür ve Turizm Il Müdürü Murat Yilmaz, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürü Bekir Çelen, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Saygi Durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Çanakkale Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Murat Büyük, törende yaptigi konusmada, Çanakkale’de yaptirilan 23’üncü spor salonu için Saran Holding ailesine tesekkür ettiklerini söyledi.



Saran Grup Yönetim Kurulu Baskani Sadettin Saran ise, Türkiye’nin dört bir yaninda 22 spor salonu açtiklarini belirterek, “Bugün hep beraber 23’üncü spor salonumuzu açip, Milli Egitim Bakanligina devredecegiz. Bu gururlu günde bizlerle beraber oldugunuz için çok tesekkür ederim. Ben bugün sahip oldugum her seyi spora borçluyum. Spordan kazandigimizi yine spora yatirarak, gençlerimize ve ülkemize katki yapmak en büyük amacimiz. Tolstoy’un çok sevdigim bir lafi var; ‘Yasadiklarinla degil, yasattiklarinla anilirsin’ diye. Bu ülkenin gençlerine umut, destek olabiliyorsak, güzel seyler yasatabiliyorsak bizden mutlusu yok. Atatürk; ‘Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür’ demis. Biz de bu yolda gençlerimize kucak açmaya devam edecegiz. Gençler size verebilecegim en iyi tavsiye; ‘çok okuyun, çalisin, kendinizi sürekli gelistirin. Sigaradan uzak durun, güçlünün yaninda degil, haklinin yaninda olun ve tabi ki Atatürkçü olun’. Bu arada da sehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan Çanakkale Vali Yardimcisi Hakki Uzun, Sadettin Saran’a plaket verdi. Törenin ardindan halk oyunlari gösterisi sunuldu, spor salonunun açilisi gerçeklestirildi.

Atatürk Spor Salonu açilis törenin ardindan Il Milli Egitim Müdürlügü’ne devredildi.
Kaynak: İHA