Karamürsel Kizderbent'e Çok Amaçli Salon Için Ilk Adim Atildi

Karamürsel ilçesi Kizderbent Mahallesi’ne yapilacak çok amaçli salonun ihalesi gerçeklestirildi. Ihaleye 2 firma teklif verirken, projenin bir yilda tamamlanmasi planlandi.

Karamürsel Kizderbent'e Çok Amaçli Salon Için Ilk Adim Atildi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Karamürsel ilçesi Kizderbent Mahallesi’ne kazandiracagi çok amaçli salon projesinin ihalesini gerçeklestirdi. Düzenlenen elektronik ihaleye 2 firma teklif verdi. Ihaleye verilen teklifler 7 milyon 620 bin TL ve 7 milyon 950 bin TL olarak açiklandi. Ihalede verilen teklifler komisyon tarafindan incelendikten sonra degerlendirmeye alinacak.

Karamürsel Kizderbent’te vatandaslarinin sosyal ihtiyaçlari düsünülerek yapi kontrol dairesi ekipleri tarafindan çok amaçli bir salon projelendirildi. Bünyesinde konferans, kongre, dügün gibi organizasyonlarin gerçeklestirilmesine imkan verecek çok amaçli salon, 770 metrekare alan üzerine yapilacak. Çok amaçli salonda dügün salonu, sahne, gelin odasi, kulis, erkek ve kadin tuvaletler yer alacak. Kizderbent’te yapilacak çok amaçli salonun 360 takvim gününde bitirilmesi planlandi.
Kaynak: İHA