CKM'nin Kültür Sanat Halkasina Bir Yenisi Eklendi Açiklamasi Kültür Yayinlari Kitabevi

Kadiköy Belediyesi Kültür Yayinlari Kitabevi, Caddebostan Kültür Merkezinde (CKM) faaliyete geçti. Resmi açilis öncesi kitapseverleri agirlamaya baslayan kitabevinde, yediden yetmise herkesin ilgisini çekecek birçok kategoride kitaplar ve Kadiköy temali özel tasarim hediyelik ürünler yer aliyor. Ayrica, kitabevinde yazarlarla okurlari bulusturan imza günleri de düzenleniyor.

CKM'nin Kültür Sanat Halkasina Bir Yenisi Eklendi Açiklamasi Kültür Yayinlari Kitabevi
Caddebostan Kültür Merkezinin konser, tiyatro, sinema, sergi programlariyla dolu zincirine Kadiköy Belediyesi Kültür Yayinlari Kitabevi’yle edebiyat halkasi da eklendi. Bugünlerde CKM ziyaretçilerini birbirinden degerli yazarlarin kitaplariyla dolu görkemli vitriniyle kitabevi karsiliyor. Resmi açilis öncesi faaliyete geçen kitabevinde, Kadiköy Belediyesi Kültür Yayinlari’nin Kadiköy’ün geçmis ve günümüzdeki toplumsal ve kültürel olusumlariyla ilgili arastirma, inceleme, ani ve belgeleriyle desteklenen kitaplarinin yani sira, birçok yayinevinin birçok kategoriden olusan kitaplari da raflarda yerini aldi.

Kitabevinde, kitaplarin yani sira Tasarim Atölyesi Kadiköy (TAK) ekibi tarafindan Kadiköy temalariyla tasarlanan kupa, kalem, defter, kitap ayraci gibi özel tasarim hediyelik ürünler de yer aliyor. Kitabevinde ayrica imza günleri de düzenleniyor.

Gazeteci-Yazar Murat Yetkin’le baslayan programin 26 Kasim Cumartesi günkü konuklari gazeteci yazar Baris Pehlivan, Baris Terkoglu ve Timur Soykan oldu. Konuklar, CKM Büyük Salon’da saat 14.00’te yaptiklari söylesinin ardindan, kitabevinde kitaplarini okurlari için imzaladi.
Kaynak: İHA