Tayland'da Pattaya Havai Fisek Festivali Renkli Görüntüler Olusturdu

Tayland’in ünlü tatil ve eglence sehirlerinden Pattaya’da bu yil 25-26 Kasim tarihlerinde düzenlenen Pattaya Uluslararasi Havai Fisek Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Tayland'da Pattaya Havai Fisek Festivali Renkli Görüntüler Olusturdu


Tayland’in Pattaya kentinde her yil farkli ülkelerin havai fisek takimlarinin gösterilerinin yer aldigi Pattaya Uluslararasi Havai Fisek Festivali renkli görüntüler olusturdu. Sehrin en büyük festivallerinden biri olan ve her yil farkli ülkelerin havai fisek takimlarinin gösterilerinin yer aldigi festivalde bu yil konuk ülkeler Kanada, Filipinler, Belçika ve Malezya olurken, iki gün boyunca süren organizasyona bu yil yerli ve yabanci turistlerin ilgisi oldukça yogundu. Pattaya sehrinin Patong plajinda düzenlenen etkinlikte ziyaretçiler gösteriyi daha iyi izleyebilmek için yerlerini saatler öncesinden alirken, havai fisek atislari denizin üzerine kurulmus platformlardan yapildi. Iki gün boyunca devam eden havai fisek sovlarinin yani sira organizasyonda yerli müzik konserleri, dans gösterileri ve yerel yemek pazarlari yer aldi.

Tayland Turizm Otoritesi Müdürü Yuthasak Supasorn festivalle ilgili basina yaptigi açiklamada, salgin sonrasi tamamen açilan Tayland’in heyecan verici etkinliklerinden biri olan Pattaya Uluslararasi Havai Fisek Festivali’nin kaçirilmayacak bir etkinlik oldugunu ve bu yilki organizasyona 100 binin üzerinde yerli ve yabanci katilimci oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA