Ögrenciler Ögretmenler Günü'nde Emekli Ögretmen Çiftin Evinin Duvarini Boyadi

Edirne’de lise ögrencileri, emekli ögretmen çiftin evinin dis duvarina yazilan çirkin yazilarin üzerini boyayarak, duvarin güzel bir görünüme kavusmasini sagladi.

Ögrenciler Ögretmenler Günü'nde Emekli Ögretmen Çiftin Evinin Duvarini Boyadi
Edirne’nin Havsa ilçesinde Sehit Ögretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri, cografya ögretmenleriyle birlikte emekli ögretmen çiftin evinin dis duvarina yazilan yazilari boyayarak, duvarin güzel bir görünüme kavusmasini sagladi. Esnaf da ögrencilere destek olarak boyalari hediye etti. Binanin çevresini de temizleyen ögrenciler, emekli yasli çifte unutulmayacak bir Ögretmenler Günü hediyesi verdi.

“Ögrencilerime mütesekkirim”

Ögrencileriyle birlikte evin duvarini boyayan cografya ögretmeni Süleyman Ekiz, ögretmenlerle birlikte bütün esnaf ve vatandaslarin çok mutlu oldugunu belirterek, “Ögrencilerim, ögretmenlerim ve bütün etraftaki herkes bu evi kötü görüyordu. Ayni zamanda bos kalan evi baska insanlar da kullaniyordu. Evin etrafini çöp haline getirmislerdi ve evin duvarlarina da ahlak disi yazilar yazilmisti. Biz de ögrencilerimizin yardimiyla el birligiyle elimize süpürgeleri, kürekleri ve firçalari alarak evi tertemiz ettik, boyadik, badanasini yaptik. Herkes bu duruma çok sasirdi ve yaptigimiz is için çok mutlu oldular. Ögrencilerden hiç böyle bir hamle beklemiyorlardi. Bu duruma kim el atacak diye merak ediyorlardi ve bu sürprizle karsilastilar. Çok güzel oldu, herkese tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA