Konya'da Aranan 79 Sahis Polisin Operasyonlariyla Yakalandi

Konya’da kasten öldürme, kasten yaralama, hirsizlik, tehdit, yagma ve gasp gibi birçok suçtan aranmasi olan 79 kisi polisin düzenledigi operasyonlarla yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri, kasten öldürme, kasten yaralama, hirsizlik, tehdit, yagma ve gasp gibi birçok suçtan aranmasi olan 79 sahsin pesine düstü. Polis ekipleri, sahislarin gizlendikleri adresleri tespit ederek operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, hakkinda dolandiricilik, resmi belgede sahtecilik suçlarindan 15 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan H.G. tespit edilen adresinde yakalandi. Konut dokunulmazligini ihlal ve tehdit suçlarindan 13 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan S.M. de polis ekipleri tarafindan gizlendigi adreste yakalandi. Yagma suçundan 10 yil hapis cezasi bulunan M.B. ve hirsizlik suçundan 10 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan S.Y. de yakalanarak gözaltina alindi. Düzenlenen operasyonlarda çesitli suçlardan aranan toplamda 79 kisi gözaltina alindi. Hakkinda kesinlesmis hapis cezasi olan 24 kisi cezaevine gönderilirken, 55 kisi de adli makamlara teslim edildi. Cezaevine teslim edilen 24 kisinin toplam 141 yil kesinlesmis hapis cezasinin oldugu anlasildi.
Kaynak: İHA