Evde Mahsur Kaldigi Için Ise Gidemedi, Çikisinin Verilecegini Ögrenince Soka Ugradi

Elazig’da kapi kilidi bozulan evde mahsur kalan 2 çocuklu bir aileyi itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardi. Ise gidemedigi için çikisinin verilecegini ögrenen Cebrail Altunbas, patronlarina seslenerek, "Magduriyetimi görüyorsunuz ben herhangi bilinçli bir sekilde buradan çikmamazlik yapmadim" dedi.

Evde Mahsur Kaldigi Için Ise Gidemedi, Çikisinin Verilecegini Ögrenince Soka Ugradi
Elazig’in Güneykent Mahallesi’nde yasayan Cebrail Altunbas, sabah ise gitmek için kalktiginda kapiyi açamadi. Evinin kapisinin kilidinin bozuldugunu fark eden Altunbas, yardim çagirmak için telefonuna sarildi. Yaklasik 6 saat boyunca hiç kimseden geri dönüs olmayinca Altunbas, çareyi jandarma ve itfaiye ekiplerinde buldu. Site çalisanlarinin da kapiyi açamamasi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Cebrail Altunbas’i, esini ve iki çocugunu, balkona uzatilan merdiven yardimiyla evden çikardi. Evden çikamadigi için ise gidemeyen Cebrail Altunbas, ayrica is yerinden gelen telefonla soka ugradi. Iddiaya göre is yeri, Altunbas’in isten çikarilacagini kendisine iletti.

Patronlarina seslenen Altunbas, istemeyerek böyle bir durumla karsi karsiya kaldigini söyledi.

Saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilen ailenin evlerinin kapisi açilincaya kadar komsularinda konaklayacagi ögrenildi.

Yasadigi durumu anlatan Cebrail Altunbas, “Bir buçuk yildir burada oturuyorum. Dün gece saat 2 gibi isten gelip kapimi kilitledim. Bu sabah saat 11’de kalkip ise gidecektim. Is yeri servisim asagida beni beklerken kapiyi açmaya çalistim ama kapim açilmadi. Site yönetimi ve diger yerleri aradim yapacagimiz bir sey yok dediler. Ben de çareyi jandarma ve itfaiyede buldum. Sag olsunlar itfaiye ve jandarma imdadimiza yetisti, çocuklarimi ve beni asagi indirdi. Çocuklarimi ve esimi karsi komsuma biraktim ben de kapim açilsin diye çilingir çagirmaya gidecegim. Is yerimden bana telefon geldi. ’Biz bu durumu kabul etmiyoruz yarin çikis imzaniza gelin’ dediler. Ben buradan is yerime ve patronlarima sesleniyorum. Magduriyetimi görüyorsunuz ben herhangi bilinçli bir sekilde buradan çikmamazlik yapmadim. Itfaiye ve jandarma ekipleri sayesinde disari çiktim. Jandarma ve itfaiye ekiplerine tesekkür ederim. Beni isten çikarmasinlar sonuçta iki tane çocuk babasiyim bu magduriyetimi görürseler memnun olurum” dedi.

Kaynak: İHA