Yenimahalleli Ögrencilere Ücretsiz Saç Kesimi

Ankara’nin Yenimahalle ilçesinde ara tatilin ardindan okula baslayacak ihtiyaç sahibi ögrencilere Yenimahalle Belediyesi tarafindan ücretsiz saç kesimi yapildi.

Yenimahalleli Ögrencilere Ücretsiz Saç Kesimi
Yenimahalle’ye bagli Sentepe ve Karsiyaka mahallelerinde tespit edilen 500’e yakin ihtiyaç sahibi ilkokul ögrencisi, iki gün boyunca Yenimahalle Belediyesi kuaför ve berberleri tarafindan ücretsiz tiras edilerek okula hazirlandi. Sabah erken saatlerde aileleriyle birlikte Kaletepe Kültür Merkezi ve Karsiyaka Kültür Merkezi Yenimek Kuaförlük siniflarina gelen ögrenciler, siraya girerek tiras olmayi bekledi. Sira kendilerine geldiginde istedikleri modelleri anlatan çocuklar, yapilan hizmet için Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar’a tesekkür etti.

Ücretsiz saç kesimi projesinin ekonomik olarak zorlanan ailelere destek amaciyla yapildigini kaydeden Yasar, “Çalisma çerçevesinde 500 çocugumuzun saç kesimleri yapildi. Maalesef hayat çok pahali ve gün geçtikçe ekonomik sikintilar büyümeye devam ediyor. Yüzünü bir nebze de olsa güldürebildigimiz her vatandasimiz, her çocugumuz bizim için çok degerli. Belediye imkanlarimiz el verdigi sürece bu ve benzeri sosyal destek çalismalarimiz devam edecek. Tüm çocuklarimiza okullarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA